I kan ringe på tlf 66 13 62 14, for at høre mere om ''

  • Forundersøgelse: Kr. 500
  • Armsved / hyperhidrose: Kr. 8.500

Ventetid

  • For privatpatienter: 1-2 måneder
  • For sygesikringspatienter:
    1-9 måneder

Armsved / hyperhidrose

At svede for meget under armene kan være et stort problem både fysisk og psykisk. Ofte er det ikke noget, man taler højt om, da det for mange opfattes som flovt og uhygiejnisk. Derfor er der mange, der ikke gør noget ved tilstanden, hvorved de ofte oplever problemer i deres hverdag med at fungere optimalt både arbejdsmæssigt og socialt. Mange bruger timevis og uanede ressourcer på at planlægge påklædning, pakke skiftetøj,forsøge diverse deodoranter for til sidst mere og mere at undgå at være for tæt på andre mennesker af frygt for at blive opfattet som uhygiejnisk.

Tilstanden kaldes hyperhidrose og opstår fordi svedkirtlerne producerer for meget sved. Når diverse deodoranter og andre midler er afprøvet, kan operation være en sidste udvej. Operationen er et mindre og sikkert indgreb, som foretages af en speciallæge.

Resultatet

Der er en umiddelbar effekt af indgrebet, så ledes at du med det samme sveder mindre.
Nogle sundhedsforsikringer dækker alle omkostninger. Hvis din læge skønner at du er tilstrækkelig plaget af armsved, kan han henvise dig til klinikken via den offentlige sygesikring.

Bivirkninger

Der som ved alle operationer risiko for imfektion, blødning, dårlig sårheling og blodansamlinger. Disse bivirkninger er sjældne dvs mindre end 1%. Følesansen i det opererede område kan være nedsat i begyndelsen, men hos langt de fleste normaliserer det sig over en periode. Huden i armhulen kan føles stram pga hævelse, men dette forsvinder i løbet af nogle uger af sig selv og kan suppleres med nogle udspændingsøvelser for skulderen. Evt. misfarvning forsvinder også gradvist over et par uger.

Infektion

For at vide mere om infektioner i forbindelse med operationer, kan du læse her: Infektion i forbindelse med operationer

Skriv et svar