I kan ringe på tlf 66 13 62 14, for at høre mere om ''

  • Forundersøgelse: Kr. 500
  • Fedtsugning hals: Kr. 8.000
  • Hageløft: Kr. 8.000
  • Fedtsugning hals og hageløft:
    Kr. 9.400

Ventetid

  • For privatpatienter: 1-2 måneder

Hageløft

Efterhånden som man bliver ældre oplever mange at huden under hagen bliver slappere, kæberanden mere udvisket og poserne under kæben mere fremtrædende. Dette opstår fordi huden mister sin elasticitet som følge af den generelle aldringsproces. Processen fremskyndes også hvis man har taget for meget sol, da sollyset ødelægger hudens elastiske fibre. Denne tilstand generer mange, da de kommer til at se ældre og mere trætte ud end de føler sig.

En anden problematik er dobbelthagen, som opstår pga et ekstra fedtholdigt parti under hagen. Herved opstår der en slags bule, som fremtræder som en ekstra hage.

Begge disse problematikker generer mange mennesker både fysisk og psykisk og kan afhjælpes med et plastikkirurgisk indgreb, hvor overskydende hud og fedt fjernes samtidig med at muskulaturen på halsen kan strammes op, hvis der er behov for dette.

Bivirkninger

Der er som ved alle operationer risiko for infektion, blødning, dårlig sårheling og blodansamlinger. Risikoen er dog lille dvs. mindre end 1%. Risikoen forhøjes dog ved rygning.

Ar

For at vide mere om ar i forbindelse med operationer, kan du læse her: Operations-ar

Infektion

For at vide mere om infektioner i forbindelse med operationer, kan du læse her: Infektion i forbindelse med operationer

 

Skriv et svar