I kan ringe på tlf 66 13 62 14, for at høre mere om ''

  • Pande: Kr. 675 - 875
  • Begge kinder: Kr. 675 - 1.200
  • Omkring mund: Kr. 675 - 1.200
  • Håndryg: Kr. 675 - 1.200

Ventetid

  • For privatpatienter: 1-2 måneder

Pigmentforandringer

Mange mennesker får med alderen pigmentforandringer forskellige steder på kroppen. Disse pletter kaldes ofte leverpletter eller alderdomspletter og viser sig som cirkulære brune pletter. Der kan dog også opstå mere diffus og skjoldet brunfarvning af huden. Disse forandringer skyldes ofte aldring, solens påvirkninger og familiære dispositioner.

Disse overfladiske hudforandringer kan behandles med pulserende blitzlys/laser.

Sundhedsstyrelsens registrering

Plastikkirurg Erik Løntoft og klinikkens lasersygeplejerske har Sundhedsstyrelsens særlige registrering til at udføre laserbehandlinger, herunder også kosmetiske.

Hvilke områder på kroppen kan behandles?

Alle områder kan behandles med undtagelse af området umiddelbart omkring øjnene. Ansigt, hals, bryst, arme, hænder og ben kan behandles hurtigt og sikkert.

Tidspunkt for behandlingen

Behandlingen kræver at huden omkring pigmentforandringerne er bleg. Hvis huden er solbrun, er der risiko for en overfladisk forbrænding, eller huden kan reagere med at blive blegere på det behandlede område.

Komplikationer

Ved korrekt vurdering og behandling er der sjældent komplikationer. Som ved al laserbehandling kan der ofte opstå pigmentændringer, blæredannelse og uønskede ardannelser, der dog oftest forsvinder af sig selv uden behandling.

Infektionsrisikoen er ekstrem lav, da huden forbliver intakt uden sårflader.

Kombination med andre behandlinger

Blitzlysbehandlingen kan med fordel kombineres med gode hudplejeprodukter, som beskytter og plejer huden. Netop ved behandling af pigmentforandringer er solbeskyttelse af stor vigtighed for at undgå, at forandringerne genopstår, eller at der kommer nye til.

Vi kan på klinikken rådgive dig om kvalitets hudplejeprodukter.

Produkterne sælges på klinikken.

Skriv et svar