I kan ringe på tlf 66 13 62 14, for at høre mere om ''

  • Forundersøgelse: Kr. 500
  • Croton oil peeling Kr. 8.000 - 14.000

Ventetid

  • For privatpatienter: 1-2 måneder

Croton oil peeling

Croton oil peeling er en kontrolleret, meget kraftig og effektfuld peeling. Peelingen er dybdegående, og derfor velegnet til behandling af selv meget dybe rynker, f. eks. om munden. Behandlingen udjævner desuden pigmentfejl, reparerer solskadet hud samt har en generel foryngende effekt, da huden fornyes af behandlingen.

Croton oil er et planteekstrakt der, anvendt som peeling, ikke efterlader huden med blege områder, som ellers er tilfældet ved behandling med CO2-laser. Croton oil peeling går dybere end de lasere, der er på markedet for nuværende og er dermed mere effektiv.
Croton oil peeling kan doseres i forskellige koncentrationer, så behandlingen ikke kun kan tilpasses den enkelte patient, men også de forskellige områder i ansigt og hals. Dermed kan langt de fleste behandles med denne peeling, og enkelt områder kan behandles for sig selv.

Croton oil peeling er et forløb i 3 etaper med forbehandling, selve peelingen og efterbehandling. Ingen af disse 3 trin kan udelades eller forkortes, hvis der ønskes et godt resultat med kortest mulig heling og periode med rødme efter peelingen.

Croton oil peeling er en engangsbehandling med meget stor effekt og lang holdbarhed, især hvis du efterfølgende er omhyggelig med hudpleje og solbeskyttelse. Hvis der er yderligere spørgsmål om hudpleje kan klinikkens personale vejlede heri.

Plastikkirurg Erik Løntoft har Sundhedsstyrelsens registrering til at udføre peeling, og har dermed dokumenteret specifik uddannelse i peeling.

Ved kosmetiske operationer og behandlinger skal der, ifølge Sundhedsstyrelsen, være betænkningstid fra informationen om behandlingen er givet og til selve behandlingen udføres med samtykke fra patienten. Dette er dog ikke et krav ved peeling, men da der fra konsultation indtil selve peelingen er en længere periode med forbehandling, vil der alligevel være god tid til betænkning.

Ved første konsultation vil hele behandlingsforløbet blive gennemgået, og der vil blive vurderet om behandlingen er velegnet i dit tilfælde. Som Sundhedsstyrelsen anbefaler, opfordrer vi til, at der er en ledsager med ved konsultationen.

Hvem kan behandles?

De fleste der er sunde og raske og er fyldt 18 år kan behandles med Croton oil peeling.
Du kan ikke behandles, hvis der er infektion i huden eller du er gravid/ammer. Ligeledes må der ikke gives medicin, som medfører lysfølsomhed, blodfortyndende medicin, hvis der er visse nyre,- lever,- eller immunsygdomme, samt hvis der gives binyrebarkhormon som tabletter eller injektion.

Der skal gå 6 måneder fra ophør med Isoretinoin mod acne, 3 måneder fra kirurgiske indgreb i området, og 6 måneder efter strålebehandling i hoved/halsområdet.