Løntoft Plastikkirurg - Preloader

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Løntoft top baggrund

Kontakt

Ønsker du at vide mere om hvilke behandlinger vi tilbyder ift. brystforstørrelse med eget fedtvæv, så kontakt os på 66 13 62 14.

Priser

Forundersøgelse

500 DKK

1. gang

25.000 - 30.000 DKK

2. gang

18.000 - 25.000 DKK

Lidt om brystforstørrelse med eget fedtvæv

Kvinders bryster er noget meget personligt og kan have vidt forskellige størrelser og faconer.

En række kvinder føler, at de har for små bryster. Det kan bero på, at de aldrig har fået den brystudvikling, de måtte ønske sig eller det kan være en gene, der er opstået med alderen eller som et led i graviditet, fødsel og amning.

Brystforstørrelse med eget fedtvæv er egnet for kvinder, som

  • ønsker sig en brystforstørrelse på ca. en skålstørrelse
  • ønsker sine implantater fjernet, men gerne vil bevare en vis fylde
  • har asymmetriske bryster
  • ønsker brystrekonstruktion efter cancer

For at man kan lave en brystforstørrende operation med eget fedtvæv kræves det, at der er tilstrækkeligt fedtvæv andet sted på kroppen, så der kan suges omkring 500 ml. Samtidig er det tilrådeligt, at patienten ikke umiddelbart herefter ønsker et større vægttab og for at fedtet gror bedst muligt på, slet ikke taber sig de første 3 måneder efter operationen.

Det bedste resultat opnås som ikke-ryger, da helingsprocessen påvirkes negativt ved rygning og der er mere af det flyttede fedtvæv, som går til grunde.

Krav for operation

Du skal være myndig og fuldt udvokset, inden du kan få lavet indgrebet.

Hvem kan ikke behandles?

  • Patienter i blodfortyndende behandling (tidligst 1 uge efter ophør)
  • Patienter med blødersygdom
  • Patienter med aktive hudsygdomme eller infektion på injektionsstedet
  • Diabetespatienter

Forventning til resultat

Der er en høj tilfredshed med dette indgreb. Mange beskriver det som et rigtig godt alternativ til implantater, da patienterne synes det ser naturligt ud og konsistensen føles naturlig, som et normalt bryst. Man må dog være forberedt på, at der skal flere indgreb til, før det ønskede resultat er opnået.

Infektion

For at vide mere om infektioner i forbindelse med operationer, kan du læse her: Infektion i forbindelse med operationer

Komplikationer

I sjældne tilfælde kan der forekomme irritationstilstande med ømhed, hårdhed og rødme i det injicerede område. Denne tilstand kan vare i op til 2 uger og forsvinder af sig selv. Infektion eller blodansamling er ganske sjældent, under 1 %.

Undersøgelse for knuder i brystet

Det indsprøjtede fedtvæv forhindrer ikke, at man kan lave undersøgelse af brysterne og føle efter knuder. På samme måde kan man uden problemer få lavet ultralydsundersøgelse og mammografi.

Amning

Der er ikke noget, der hindrer amning efter injektion af fedtvæv.

Før-/Efter-billeder

Løntoft deler

Undersøgelse

Før behandlingen skal du komme til en forundersøgelse, hvor kirurgen informerer om forløbet og hvilket resultat, der kan forventes. Her aftales også om der er behov for en forbehandling med vacuumbehandling. Dette er en behandling, som patienten selv foretager derhjemme. Forbehandlingen er nødvendig for de patienter, som har et meget lille og fast bryst.

Ved forundersøgelsen inden kosmetiske indgreb følger vi sundhedsstyrelsens anbefaling om, at det er en god ide at medbringe en pårørende, så der efterfølgende er mulighed for at diskutere forløbet og indholdet af forundersøgelsen. Ligeledes er det lovpligtigt, at der efter forundersøgelsen skal gå min. 1 uge inden indgrebet.

Brug af medicin

For at vide mere om vores generelle anbefalinger ang. medicin, så kan du læse her: Medicin i forbindelse med operationer.

Tidspunkt for operation

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal patienter have betænkningstid fra den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, til samtykke bliver indhentet. Ved brystforstørrende operationer er der en betænkningstid på minimum 7 dage, d.v.s. at der skal gå minimum 7 dage fra konsultation til eventuel operation.

Operationsbeskrivelse

Først gives der afslappende medicin som injektion i muskel og ofte også stærk smertestillende direkte i en blodårer. Derefter lokalbedøves det sted hvor kirurgen vil suge fedtet ud og der hvor fedtet skal sprøjtes ind. Fedtet tages oftest fra mave eller lår. Herefter suges en passende mængde fedt ud gennem en tynd kanyle. Vand og vævsvæsker sies fra og fedtvævet sprøjtes derefter ind under huden og brystvævet med en meget tynd nål. Man sprøjter normalt ca. 100 – 400 ml. fedt ind i hvert bryst pr. behandling.

Ca. 2/3-dele af fedtet vil overleve, så derfor skal der ofte 2 – 3 behandlinger til før det endelige resultat er opnået. Disse behandlinger bør ligge med 3 – 4 måneders intervaller.

Resultatet er permanent med mindre du taber dig meget eller tager ekstremt på.

Hvordan ser brysterne ud lige efter operationen?

Lige efter operationen vil huden reagere på indsprøjtningerne ved at være let hævet, rødlig og føles lettere øm. Denne reaktion forsvinder efter få dage.

Der kan forekomme blodudtrækninger/blå mærker, som forsvinder i løbet af 5-7 dage.

Stedet hvor fedtet er suget ud fra, vil føles øm som et blåt mærke i 1-2 uger

Sygemelding

Om det er nødvendigt at sygemelde sig, efter indgrebet, er meget individuelt. Det afhænger dels af jobbets karakter. Dog tilrådes det at man venter 1 – 2 uger med hård sport og anden fysisk belastning.

Badning

De første 2 døgn må du ikke tage brusebad direkte hen over operationsområdet. Derefter kan området godt tåle at blive vådt. Evt. plastre tørres med en hårtørrer.

Kontrol

I umiddelbar tilslutning til operationen vil det være muligt at kontakte kirurgen via mobiltelefon døgnet rundt. Normalt planlægges der en kontrol efter ca. 2 uger.