Løntoft Plastikkirurg - Preloader

Fjernelse af brystimplantater

Løntoft top baggrund

Kontakt

Ønsker du at vide mere om, hvilke behandlinger vi tilbyder ift. fjernelse af brystimplantater, så kontakt os på 66 13 62 14.

Priser

Forundersøgelse:

500 DKK

Fjernelse af brystimplantater:

11.000 DKK

Kort om fjernelse af brystimplantater

Nogle kvinder ønsker at få deres brystimplantater fjernet af forskellige årsager. Det kan være pga. kapseldannelse, ændringer i brystets form eller størrelse, lækage af implantatet eller blot et ønske om at vende tilbage til deres naturlige bryster.
Der er dog visse faktorer som man skal gøre sig klar over inden operationen. Brysterne vil fremstå mere slappe efter, at implantatet er fjernet. Jo større et implantat der har været brugt, jo mere slap og rynket vil brystet blive. Derfor er det vigtigt, at du inden operationen gør op med dig selv, hvordan du vil have det med dette faktum og holde fordele op mod ulemper.

Bivirkninger

Der er som ved alle opeartioner risiko for infektion, blødning, dårlig sårhelning og blodansamling, Dette er dog sjældent dvs under 1%. Risikoen forværres dog ved rygning. Som tidligere nævnt kommer brystet til at ændre form og blive mere slapt. Dette kan man overveje at kompensere for i form af brystløft eller få injiceret eget fedtvæv til brystforstørrelse på et senere tidspunkt.

Ar

For at vide mere om ar i forbindelse med operationer, kan du læse her: Operations-ar

Infektion

For at vide mere om infektioner i forbindelse med operationer, kan du læse her: Infektion i forbindelse med operationer

Forundersøgelse

Inden operationen kommer du til en forundersøgelse hos plastikkirurgen, som vil gennemgå operationen og fortælle om eventuelle bivirkninger og komplikationer. Her er det også vigtigt, at du får hjælp til at blive helt afklaret om din beslutning ved realistisk at gennemgå, hvilket resultat du kan opnå.

Brug af medicin

For at vide mere om vores generelle anbefalinger ang. medicin, så kan du læse her: Medicin i forbindelse med operationer.

Bedøvelse

Det operative indgreb foregår i lokalbedøvelse. Der lægges bedøvelse i form af en væske, som sprøjtes ind i operationsområdet med en tynd kanyle.

Mere information om operationer foretaget med lokalbedøvelse kan findes her: artikel om lokalbedøvelse

Operationsmetode

Operationen foregår i lokalbedøvelse dvs at lægen ligger en del injektioner i området. Kirurgen forsøger altid at anvende det gamle ar til at lave en åbning, hvor implantatet kan fjernes igennem. Når implantatet er fjernet, sys huden sammen igen. Her anvendes oftest tråde som opløser sig selv.

Forholdsregler efter operationen

Du vil få plaster og en forbinding udenpå syningen. Forbindingen kan fjernes dagen efter. Plastret skal forblive på i 1 uge. Det må ikke blive vådt før to dage efter operationen. Plastret forbliver på under badning og tørres med føntørre efter endt brusebad.

Du kan få brug for at tage almindelig smertestillende medicin fx. Panodil, Pamol eller Pinex de første dage efter indgrebet. Der tages 2 tabletter a 500 mg op til 4 gange i døgnet.

Kontrol

Inden du forlader klinikken vil du have fået en tid til kontrol 1 uger efter operation og evt en opfølgende 3 måders kontrol.