Løntoft Plastikkirurg - Preloader

Juvederm til udglatning af rynker

Løntoft top baggrund

Kontakt

Ønsker du at vide mere om vores Juvederm behandlinger (udglatning af rynker), så kontakt os på 66 13 62 14.

Priser

1/2 ml:

1.300 DKK

1 ml:

2.400 DKK

Lidt om Juvederm til udglatning af rynker

Med årene mister alle naturligt fylde i ansigtet, hvorved rynker opstår. Fillers har til formål at genoprette den mistede volumen, hvorved der opnåes en let løftende effekt. Det bruges ofte til fylde på kindben og for at markere kæbelinien, samt læbeforstørrelse.

Mange får med tiden eksempelvis markerede linier fra næse til mund – og rynker fra munden og lidt ned på hagen. Fillers har til formål at udglatte og reducerer disse linier og folder, så ansigtet får et friskere og mere strålende udseende.

 

Hvad er Juvederm?

Juvederm består af hyaluronsyre, som findes naturligt overalt i vores bindevæv. Hyaluronsyren har en stor evne til at binde væske i huden. Juvederm er en krystalklar gelé, som kan bruges til at udfylde rynker og furer i ansigtet.

Juvederm er ikke en permanent filler.

Hvorfor indsprøjte Juvederm?

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, som derved bliver mere slap. Når Juvederm indsprøjtes i folder og furer, udglattes disse, og huden bliver mere ensartet og spændstig. Geléen giver naturlig volumen i huden. Den integreres med det omgivende væv, og vitale næringsstoffer passerer frit igennem områder med geléen.

Hvor længe holder behandlingen?

Resultatet ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Resultatet i læberne holder i ca. 6-12 måneder, i panden ca. 6-12 måneder.

Komplikationer

I sjældne tilfælde kan der forekomme irritationstilstande med ømhed, hårdhed og rødme i det injicerede område. Denne tilstand varer op til 2 uger og forsvinder af sig selv.

Kan behandlingen gentages?

Ja, behandlingen kan gentages, når det indsprøjtede materiale efterhånden er blevet opløst (6-12 måneder), eller hvis man ønsker resultatet finpudset efter 14 dage.

14 dage efter første behandling har hyaluronsyren tilpasset sig i vævet, og på dette tidspunkt er det muligt at lægge en lille smule mere hyaluronsyre ind oven på det først anlagte. Denne finpudsning øger holdbarheden og optimerer resultatet.

Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange behandlinger, man kan få.

Hvem kan ikke behandles?

  • Gravide og ammende.
  • Patienter i blodfortyndende behandling (tidligst 2 uger efter ophør).
  • Patienter med blødersygdomme.
  • Patienter med aktive hudsygdomme eller infektion på injektionssteder.
  • Diabetespatienter

Forventet resultat

70 % af patienterne oplever en markant forbedring af hudens struktur 6 måneder efter behandling.

Undersøgelse

Før injektion med Juvederm vil den kosmetiske sygeplejerske informere om forløbet og hvilket resultat, der kan forventes.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal patienter have betænkningstid fra den mundlige information om den kosmetiske behandling er givet, til behandlingen udføres. Ved Juvederm-behandling er der en betænkningstid på 2 dage, d.v.s. at der skal gå minimum 2 dage fra 1. konsultation til eventuel behandling. Ved gentagen behandling er der ikke krav om betænkningstid.

Er du tidligere behandlet ved anden behandler, kræves der ny forundersøgelse.

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen bliver den krystalklare géle injiceret i huden i ganske små mængder med en meget tynd nål. Ofte er det ikke nødvendigt at bedøve huden før behandlingen. Læber er mere følsomme, så derfor kan lokalbedøves før behandlingen, enten med injection eller med en bedøvende creme.

Hvordan ser huden ud lige efter behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen ved at være let hævet, let rød og let øm. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Man må gerne anvende makeup få timer efter behandlingen.

Behandlet hud må ikke udsættes for sol/solarium eller ekstrem kulde, før rødmen/hævelsen er forsvundet.