Løntoft Plastikkirurg - Preloader

Karudvidelser på ben (mikrosklerosering)

Løntoft top baggrund

Kontakt

Ønsker du at vide mere om vores behandlinger ift. “Karudvidelser”, så ring på 66 13 62 14.

Priser

Per ampul

1.800 DKK

Kort om karudvidelser (fjernet med injektion)

Mange mennesker oplever at karrene på benene bliver tydeligere med alderen og kan blive både kosmetisk generende og være årsag til smerter og irritation.

For at fjerne disse kar kan man sprøjte et medikament kaldet Aethoxysclerol ind med en meget tynd kanyle. Det forventes at man kan fjerner 70-80 procent af de synlige kar. Lige efter behandlingen vil der være en del rødme og irritation i området og den endelige effekt ses efter 2-3 uger.

Herefter er det individuelt, hvor længe der går, før en ny behandling bliver nødvendig. Dette afhænger af alder, livsstil, fysik og evt. tilstedeværelse af sygdom.

Før behandling skal du ses af kirurgen og have optaget en journal og du gennemgår behandlingen og det forventelige resultat.

Der skal gå minimum to dage fra konsultation til behandling.

Hvilke områder på kroppen kan behandles?

Alle områder kan behandles med undtagelse af området umiddelbart omkring øjnene. Ansigt, hals, bryst, arme, hænder og ben kan behandles hurtigt og sikkert.

Tidspunkt for behandlingen

Behandlingen er mest effektiv, hvis huden omkring karudvidelserne/sprængningene er bleg. Hvis man behandler på solbrun hud, er der risiko for overfladisk forbrænding, eller huden kan reagere med at blive blegere på det behandlede område.

Komplikationer

Ved korrekt vurdering og behandling er der sjældent komplikationer, dvs. under 1 %.
Som ved al laserbehandling kan der opstå pigmentændringer, blæredannelse og uønsket ardannelse, der dog oftest forsvinder af sig selv uden yderligere behandling.
Infektionsrisikoen er ekstrem lille, da huden forbliver intakt uden sårflader.

Kombination med andre behandlinger

Blitzlysbehandlingen kan med fordel kombineres med gode hudplejeprodukter, som beskytter og plejer huden. Vi kan på klinikken rådgive dig om kvalitets hudplejeprodukter.

Produkterne sælges på klinikken.