Løntoft Plastikkirurg - Preloader

Ansigt

Løntoft top baggrund

Kontakt

Ønsker du at vide mere om ansigtsløft, så kontakt os på 66 13 62 14.

Priser

Forundersøgelse

500 DKK

Ansigtsløft

fra 32.000 DKK

- Tillæg for fedtsugning af hals

5.000 DKK

Ansigtsløft + øvre øjenlåg

fra 38.000 DKK

Ansigtsløft + nedre øjenlåg

fra 40.000 DKK

Ansigt, volumen og rynkebehandling med eget fedt

8.000 - 12.000 DKK

Lidt om ansigtsløft

Efterhånden som man bliver ældre, bliver musklerne og huden i ansigtet slappere, hvorved rynker og løs hud bliver mere synlige. Den løse hud ses oftest under hagen, op langs kæberanden samt over og under øjnene. Rynkerne bliver som oftest mest synlige omkring munden, øjnene og furerne ved næsen, og hele ansigtet bliver mere markeret. Det er det, der teknisk kaldes det “centrofaciale område”.

Det skal understreges, at en ansigtsløftning ikke har nogen effekt på hængende øjenlåg eller de fine små rynker omkring munden. En ansigtsløftning strammer generelt huden op, og udjævner specielt furer ud for næse og mund, ved kinder samt mindsker den løse hud under hagen og kæberne. Herved bliver overgangen mellem hage og hals mere markeret, og kæberne træder tydeligere frem.

Ansigtsløftningen kan med fordel ofte kombineres med øjenlågsoperation og pandeløft. Botoxbehandling og injektioner med eget fedtvæv/Restylane/Juvederm kan også anvendes, samtidig med ansigtsløft, og have en yderligere foryngende og opfriskende effekt. Peeling kan også anvendes i kombination med ansigtsløft for at give hudstrukturen et ynge udseende.

Føleforstyrelser & komplikationer

Der kan være områder af ansigtshuden, hvor der kan være nedsat følesans, men denne vil dog vende tilbage efter 1-2 måneder.

En sjælden gang (<1 %) bliver nerven til mundvigen påvirket, så den hænger ned. Det normaliserer sig som regel af sig selv i løbet af nogle uger eller måneder.
Infektion, blodansamling eller vævsdød er sjældne (<1 %).

Infektion

For at vide mere om infektioner i forbindelse med operationer, kan du læse her: Infektion i forbindelse med operationer.

Ar

Der vil naturligvis være ar efter operationen, men det tilstræbes, at de lægges og sys, så de bliver mindst synlige. I ugerne umiddelbart efter operationen vil arrene være røde, men farven aftager over en længere periode.

For at give ar udviklingen de bedste muligheder, anvendes der micropore-plaster (englehud) over arrene indtil trådfjernelsen. Englehudsplaster kan blive siddende 7-10 dage ad gangen, og man kan tage brusebad, når blot det tørres bagefter.

Rygning

Som ved alle andre indgreb er der en øget risiko for komplikationer, specielt infektion, dårlig ar heling, vævsdød og forsinket sårheling, hvis man er ryger.

Før-/Efter-billeder

Løntoft deler

Forundersøgelse

Før operationen vil speciallægen undersøge dig og informere grundigt om indgrebet og det forventelige resultat.

Specielt ved kosmetiske operationer kan det anbefales, at der medfølger en ekstra person ved konsultationen.

Iflg. Sundhedsstyrelsen skal patienter have betænkningstid fra den mundtlige information om den kosmetiske behandling er givet, til samtykke bliver indhentet. Ved ansigtsløftning er der en betænkningstid på 1 uge, d.v.s. der skal gå min. 7 dage fra konsultationen til eventuel operation.

Brug af medicin

Af hensyn til blødningsrisikoen er det vigtigt, at du ikke benytter Acetylsalicylsyreholdige præparater, f.eks. Kodimagnyl, Børnemagnyl, Treo eller anden blodfortyndende medicin i 8 dage
for ud for operationen. Ved lægeordineret blodfortyndende medicin bør pausen med den blodfortyndende medicin ske i samråd med egen læge.

Vær opmærksom på, at visse naturprodukter måske virker blodfortyndende. (f.eks.: Q10 – fiskeolie – hvidløgskapsler).

For at vide mere om vores generelle anbefalinger ang. medicin, så kan du læse her: Medicin i forbindelse med operationer.

Bedøvelse

Det operative indgreb foregår i lokalbedøvelse. Først får du noget beroligende medicin i enten muskel på låret eller direkte i en blodåre. Dette hjælper dig til at slappe bedre af under indgrebet. Herefter lægges lokalbedøvelsen i form af en væske, som sprøjtes ind i operationsområdet med en tynd kanyle.

Denne metode har vi overordentlig gode erfaringer med. Det gør ikke ondt, du kan slappe af og tale med os hele tiden om nødvendigt.

Hvis du opereres om formiddagen, skal du undlade at spise morgenmad.

Du må ikke have kontaktlinser i under operationen.

Opereres du om eftermiddagen, kan du spise et lille morgenmåltid. Det anbefales, at du undlader at indtage mælkeprodukter på operationsdagen, og at du ikke drikker inden for de sidste 2 timer før operationen.

Mere information om operationer foretaget med lokalbedøvelse kan findes her: Artikel om lokalbedøvelse

Operationsmetode

Som ovenfor nævnt foregår indgrebet i lokalbedøvelse.

Kirurgen lægger snittet foran ved øret. Hos de fleste patienter kan man alene nøjes med ar foran øret/hårgrænsen i tindingen, MACS- lift eller nogen kalder det Belgisk ansigtsløft. Huden løsnes ud på kinderne op mod øjenkrogen og ned på halsen.
Herefter fjernes overskydende hud. Løs muskulatur strammes op. Herefter sys huden sammen igen med en tynd tråd for at gøre arrene så lidt synlige som muligt.
Efter operationen skal du have en kompressionsbandage på, som du skal beholde på de første 3 dage.

Efter operationen indlægges du til observation. Du udskrives, når du er kontrolleret, og alt er i orden.

Efterforløb

Pga. den beroligende medicin du har fået, skal der være én til at køre dig hjem og være hos dig de første 5-6 timer.

De første par døgn skal du undgå foroverbøjning, du skal sove/hvile med hovedet højt, spise kold flydende kost det første døgn og ikke tale for meget.

Efter indgrebet vil der være hævelse og blåfarvning af huden, men dette aftager i løbet af 2-3 uger. Det endelige resultat ses dog først efter 6-8 uger.

Trådfjernelse

Trådene fjernes efter 1 uge.

Hårvask

Du må ikke bade ansigtet eller vaske hår de første 3 dage efter operationen. Fra 3.-dagen må du tage hovedbandagen af.

Det englehudsplaster, der er sat på arrene, skal blive på under hårvasken. Det skal blot tørres efter vask– evt. med en hårtørrer.

Kontrol

I umiddelbar tilslutning til operationen vil der være mulighed for at kontakte plastikkirurgen via mobil telefon.

Forholdene bliver kontrolleret ved trådfjernelsen. 3 måneder efter ansigtsløftningen ses du til en afsluttende kontrol hos operatøren.

Sygemelding

Hvor længe du skal være sygemeldt, afhænger naturligvis meget af din beskæftigelse, men ligger typisk fra 1-3 uger.

Hård sport og belastende fysisk anstrengelse først 4 uger efter operation.

Lignende operationer