Løntoft Plastikkirurg - Preloader

Hage/hals

Løntoft top baggrund

Kontakt

Ønsker du at vide mere om vores behandlinger ift. hageløft, så kontakt os på 66 13 62 14.

Priser

Forundersøgelse

500 DKK

Fedtsugning hals

9.500 DKK

Halsplastik

12.000 DKK

Halsplastik + fedtsugning hals

16.500 DKK

Lidt om hageløft

Efterhånden som man bliver ældre, oplever mange at huden under hagen bliver slappere, kæberanden mere udvisket og poserne under kæben mere fremtrædende. Dette opstår fordi huden mister sin elasticitet som følge af den generelle aldringsproces. Processen fremskyndes også hvis man har taget for meget sol, da sollyset ødelægger hudens elastiske fibre. Denne tilstand generer mange, da de kommer til at se ældre og mere trætte ud end de egentlig føler sig.

En anden problematik er dobbelthagen, som opstår pga et ekstra fedtholdigt parti under hagen. Herved opstår der en slags bule, som fremtræder som en ekstra hage.

Begge disse problematikker generer mange mennesker både fysisk og psykisk og kan afhjælpes med et plastikkirurgisk indgreb, hvor overskydende hud og fedt fjernes samtidig med at muskulaturen på halsen kan strammes op, hvis der er behov for dette.

Bivirkninger

Der er som ved alle operationer risiko for infektion, blødning, dårlig sårheling og blodansamlinger. Risikoen er dog lille dvs. mindre end 1%. Risikoen forhøjes dog ved rygning.

Ar

For at vide mere om ar i forbindelse med operationer, kan du læse her: Operations-ar

Infektion

For at vide mere om infektioner i forbindelse med operationer, kan du læse her: Infektion i forbindelse med operationer

Forundersøgelse

Inden operationen kommer du til en forundersøgelse hos plastikkirurgen, hvor I snakker om dine ønsker, og lægen undersøger dig. Ud fra dette, forklarer lægen så, hvilke faglige muligheder der er for at indfri dine ønsker. Herefter afgør I sammen, hvorvidt operationen er det rigtige for dig.

Ifølge loven om kosmetisk behandling skal forundersøgelsen finde sted mindst 1 uge inden det planlagte indgreb.

På selve dagen for indgrebet kan du efter aftale med kirurgen komme ½ time før indgrebet for at få noget smertestillende medicin forud for indgrebet.

Brug af medicin

For at vide mere om vores generelle anbefalinger ang. medicin, så kan du læse her: Medicin i forbindelse med operationer.

Bedøvelse

Det operative indgreb foregår i lokalbedøvelse. Der lægges bedøvelse i form af en væske, som sprøjtes ind i operationsområdet med en tynd kanyle.

Mere information om operationer foretaget med lokalbedøvelse kan findes her: artikel om lokalbedøvelse

Operationsmetode

Plastikkirurgen vil begynde med at lægge lokalbedøvelse i det område, det drejer sig om. Dette gøres ved at sprøjte noget lokalbedøvende middel ind under huden med en tynd kanyle.

LØS HUD UNDER HAGEN

Her strammes huden op ved at lave et snit på tværs under hage og fjerne et stykke hud på et 2-3 cm. Hos andre giver det et bedre resultat at ligge snittet lodret og sy det sammen i zig-zag mønster for at undgå stramning og for at det bliver mindst synligt. Ved begge metoder strammes muskulaturen op inden der sys sammen igen.

DOBBELTHAGE

Hos yngre mennesker kan en fedtsugning under hagen være nok til at løse dette problem, mens hos ældre må man ofte ty til en kombination af fedtsugning og opstramning, da huden ikke længere har den tilstrækkelige elasticitet til at trække sig sammen efter en fedtsugning.

En fedtsugning sker ved, at kirurgen laver et par små snit på halsen. Herigennem kan han så suge fedt ud gennem et lille rør. Til sidst sys de små snit sammen igen.

Forholdsregler efter operationen

Når kirurgen er færdig med indgrebet kommes der plaster og lille forbinding udenpå sårene. Dette må ikke blive vådt før to dage efter indgrebet. Plasteret forbliver på ved badning og tørres efter endt brusebad med en hårtørrer. Plastret skal blive på tiltrådfjernelse eller så lang tid det er muligt.

Efter fedtsugning er det almindeligt at der siver noget væske ud fra sårene. Det er følgen af den væske kirurgen har lagt ind i forbindelse med sugningen. Dette er almindeligt og helt ufarligt og stopper i løbet af et par dage.

Både ved operation for løs hagehud og fedtsugning for dobbelthage får du en hovedforbinding på, som skal bæres nat og dag den første uge. Kan dog tages af i forbindelse med bad og kan vaskes i hånd ved behov.

Kontrol

Inden du forlader klinikken er der aftalt tid til trådfjernelse og/eller kontrol efter 1 uge og opfølgende kontrol efter 3 måneder.